torsdag 15 december 2016

Det lackar mot jul...

Med det sagt, så tycker jag att vi idag ska titta lite i backspegeln, för lite trist avslut på handbollsem för dem svenska damerna tycker jag nog att det blev. De hade inte turen på sin sida, och till slut orkar man inte ta egna beslut, och då slutar man våga, och då blir man stillastående, och jag vet inte, det finns så mycket handboll i dessa tjejer, och det är så synd att de inte kan få till det, jaja, vi tar och tittar på lite gladare och framför allt, varmare bilder, eller vad tycker ni?

Vi börjar på ett ställe i Grekland, där vi både blivit åtsagda, bortkörda och bötlagda, men läget, ni vet läget...En sommar hamnade vi med goda vänner nere i Finikounda, och så här såg det ut en morgon, när bara de pigga var vakna, eller hur Christer?

Samma gäng möttes senare i Parga, ja det var fasligt vad vi rände runt! Och Parga är fint, men ack så mycket folk.

Betydligt lugnare är det i Ammoudia, inte alls så långt från Parga, mysig liten håla, än så länge snälla mot oss husbilister, dvs, de låter oss stå vid stranden, och ja, ni vet, läget...

Om man fortsätter i runda slängar femton mil söderut, hamnar man, om man vill, på Lefkas! Vi har en slags hatkärlek till den ön, och det ska mycket till för att vi inte ska åka dit varje gång vi är i Grekland med husbilen!


Solnedgången är från en strand som heter Pefkoulia, och där vi lyckats charma de grekiska ägarna till att få stå på baksidan av baren/poolen, lite ström, lite vatten, dusch med getingar och toalett, men sedan kan man ju åka runt för att hitta de bästa stränderna...


Lefkas kan ju också vara ganska fullt med folk, och det får man ju förstå! Men åker vi lite längre ner på fastlandet igen, hamnar vi i Mitikas och på Agrilia camp, liten ställplats med sunkig restaurang, fast god mat! Tror man kan tömma toaletten där, men som alltid, läget...Och det blir inte så trångt på stranden heller...


En annan liten favorit, som ni som läst och känner oss, säkert sett förut, men nu är vi ju ute efter feel good bilder, och då behövs alla gamla favoriter!!!Där står man bra!
Och inget slår den här utsikten:


Ett ställe som blev en favorit, och där man kan cykla längs berget hittar vi här:


Lite närmare, så ni ser ordentligt!


Till sist vill jag slå ett slag för Kalamata-området, och då speciellt Koroni!Nu får ni klara er med dessa somriga bilder ett tag! Nu får det gärna komma lite snö härnere i Götet, fast om jag känner det rullande motorhemmet och dess ägare, så bär det nog upp till fjälls, åtminstone till nyår!

På återhörande, AEL

4 kommentarer:

 1. Det var verkligen fina feel-good-bilder! Svårt när man måste särskriva fast man inte vill 😂😂😂 Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Ja för en gångs skull var det bilder från kameran! Slarvar så och använder bara telefonen, men så tittade jag på bilderna nu, och för att se dom bra, måste man klicka på dom! Trevlig 4:e advent!

  SvaraRadera
 3. Det bästa som finns är ju att stå med husbilen precis vid havet! Med sånt läge kan man lätt tumma på annat, som service och sånt ;) En enda gång, i Frankrike på västkusten, blev vi lite missnöjda med ett sånt läge. Det blåste nämligen så mycket att det nästan kändes som om husbilen skulle välta ;) Önskar en fin vecka fram till jul och en God Jul!

  SvaraRadera
 4. Ja ibland måste man ta det säkra före det osäkra, blåst tycker vi inte om! Ha en fin jul ni med Freedomtravel��

  SvaraRadera