söndag 4 december 2011

Andra advent

Varför får inte jag vara i Brasilien och titta på handboll och ha det soligt och varmt???
Här hemma har det varit regn mest hela veckan, men såg på nyheterna att det ska bli kallare och det tackar vi för!! de behöver snö och kallt i fjällen, annars har vi ingenstans att åka till jul och nyår!

R jobbar ju i mellandagarna, men vi hade tänkt att vi skulle åka nånstans där det är snö och kallt, så är jag och den lille kvar där medans han jobbar, fast det får vi se, försökte ringa de gamle idag, men inget svar, så de är nog i stugan och förbereder för vintern, förhoppningsvis...

Kul med litet släktkalas igår, Födelsedagsbarnets barnbarn Leo är för skön, vilken go liten kille, och så pratar han dalmål också!!

Ny vecka och förhoppningsvis nya vinster för tjejerna i VM, handboll alltså, fast Sävehofs vinst idag var inte dålig den heller! Och Kim Andersson har hittar målet, bådar gott för herr-EM, så får vi hoppas att K lyckas vinna hemma på onsdag, de vann borta i onsdags!!! Har tänkt gå dit och titta även om de alltid förlorar när jag är där, men någon gång måste det ju ändra på sig!!!

Ha en bra fortsatt söndagskväll, på återhörande AEL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar