onsdag 11 april 2012

Ja, påsken kom och gick,

och det här var väl det som mest var vårlikt förra veckan!

Påskhelgen tillbringades med att vi glamcampade!! I Grebbestad, men förutom att både campingen och samhället var nerlusat av norrmän så hade vi en helt okej helg. Mest sol faktiskt, även om våra grannar tyckte att vi skulle ge upp när det började blåsa småspik, men det gick det med!

Har ätit gott hela helgen, det blev lite påskfirande med den stores svärmor och sambo, ja den store och hans fru var också med, trevligt!

Nu är det back to basic som gäller, vi har inte jättemycket att göra den här veckan, men den lilla husbilen ska städas, för inte nu till helgen, men nästa, då ska vi träffa våra grekvänner, ska bli så skoj, hoppas på bra väder och roliga aktiviteter, de små ska inte få sitta bara framför datorn!!!

Den kära mannen blir bättre och bättre, men det kliar väldiga i ärret, så jag tror jag ska tillverka något som liknar mina naglar, så han kan klia själv!

Nu är det spännande handbollstider - slutspel, och även om Sävehofs damer är klara för semifinal så tror jag herrarna får det svårare, härligt också att Sveriges herrlandslag lyckades komma med till OS! Damerna var ju redan färdiga, så vi måste fixa tv i Grekland i sommar...

Har precis räknat ut att det är elva veckor kvar att arbeta innan semester, att man kan längta så, undrar vad det beror på? Vi kanske skulle fundera på att göra något annat med våra liv? Tror inte att vi orkar så många år till med det vi håller på med nu... Pension kanske, nja inte än, men gärna på halvtid, fast ska jag vara ärlig så är det nog mest en förändring vad det gäller arbetsuppgifter som hägrar för mig, men sen ska man ju kunna vara ledig som vi är nu, och det får vi ingen annanstans, så det är nog bara att bita i det sura äpplet och kämpa på!

Ha en fortsatt bra vecka, redan lillelördag idag!, på återhörande, AEL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar