måndag 16 september 2013

Hösten verkar vara

på ingående... I alla fall om man ska tro vädret idag...men man vet aldrig, det kommer nog lite mer värme har jag sett!!!

Idag fortsätter vi med fånens bilder, och vad ska det bli idag tro, jo berg, eller höjder i vissa fall!!Här har vi dom riktiga bergen, dvs Alperna, och det är Zugspitze vi ser(trorjag), på vägen genom Fussen-Landeck från Tyskland över Österrike till Italien!Här är vi på en höjd utanför Beograd, och det är Donau som ringlar där nere!Här är det väl mest en höjd, men som ni förstår är nog det som står på skylten det viktigaste!!!Tidig morgon i Halkidiki, på väg till ön Ammouliana(stavning?), en annan lång historia...Det här kära vänner är dom riktiga bergen i Grekland!! Kalambaka med Meteora, där det finns väldigt gamla kloster,väldigt fint är det i alla fall!En väg som börjar bra, dvs nästan motorvägsstandard, får tom betala! Som sedan går över till den gamla smala läskiga höga vägen över bergen...tur att motorvägen kom igen efter tio lååååånga mil!Det här är definitivt bara en höjd!!! Fin sådan med husbilar på rad, på resans bästa strand, historien om när polisen kom tar vi en annan gång!!!Landet är nu Italien och det vi ser är Como-sjön, vackert!!!Schweiz och Lugano-sjön, fint det med!! Framrutan är skitig, därav bildernas dåliga skärpa...Avslutar med en favorit i repris, utsikten från vår plats på ställplatsen i Bacharach, rhendalen, Tyskland, äntligen fick jag se det igen!!

Ny vecka idag, efter en helg i det goas tecken, bara husbilsmys med goa vänner, och nu får vi arbeta lite mer för att kunna åka på nästa tur, men det får anstå, en del annat som är på gång...

Ha en fin vecka, på återseende, AEL

1 kommentar:

  1. Verkar som om bilderna kommer och går, vissa blir två!! Jaja, det går att klicka på dom förstår jag, så då ser man vad det är!!!

    SvaraRadera