onsdag 25 november 2015

Hösten går fort när man har mycket att göra...

Otroligt nog är det snart första advent!
Var tog hösten vägen? För vi hade en väldigt fin höst med värme och inte så mycket regn, nu däremot har vi drabbats av både snö, i dom södra delarna av vårt land, och här har vi nu Göteborgsregn...

Men, det ska ju bli en del tre av Grekland 2015, så vi fortsätter väl där vi slutade...

Efter att ha badat och badat och solat och solat och haft det bra i Pauloki på Paradise camping åkte vi så sakta uppåt, det första vi gjorde var att åka över den fina bron i Patrasså kom vi till rondellen i Amfilochia, där står polisen mitt i gatan, men det hjälper föga...och var var vi på väg till tror ni?Jo hit såklart, Pefkoulia-stranden på Lefkas!!!

Tyvärr har dom drabbats av en jordbävning på Lefkas, och det sägs att vägen från Lefkada stad och ut till Agios Nikita har ramlat ner i havet! Det innebär att vi kanske inte kan åka tillbaka hit på ett tag...
Underbara dagar hade vi, och även om vi cyklade hem på kvällskvisten och Robert så när blev biten av två lösa hundar, jo, dom hade ett hem...det var dock mycket folk överallt, så vi drogoch var hamnade vi då, jo på Kanali beach, bredvid den nya strandbaren med alla stolar och bar och musik och mycket folk, men inte när vi var där! Helt perfekt att fricampa där några dagar mitt i veckan, för det är på helgen som folket från Preveza och Igoumenitsa kommer dit.där är dom,och här är vi!!!

Åkte sen någon mil till Ammoudia, lugnt och det var två läger, italienare på piren och fransmän i skogen med sina husbilar!!!
Så här ser det ut i Ammoudia vid Acheron RiverEn solnedgång måste vi ju ha därifrån oxå...underbart var det, nästa gång blir det Albanien ner!!!

Avslutar den här resan till Grekland med en solnedgång från Igoumenitsa,


'
Fast det blev ju lite Italien och Tyskland, och lite danskt innan vi var hemma, så det kanske kommer fler semesterbilder innan den här resan är över!!!

Ha nu en fin vecka, och pynta snyggt i advent, på återhörande, AEL

1 kommentar:

  1. Jahaja, som vanligt försvinner det bilder och text...efter Ammoudia åkte vi till Sagiada och dit vill vi igen! Efter det var det färja över till Italien!!!

    SvaraRadera