onsdag 28 december 2016

Vad har vi sett detta året,

och vad har 2017 att ge oss???

2016 är inte slut än, men i backspegeln kan vi se ett för oss kaotiskt år! Man kan lugnt säga att den tid vi tillbringat i husbilen är den som gett oss mest! Det har varit ett turbulent år både privat och i arbetet, men som man säger, det kan inte bli så mycket värre nu...Men en del bilder ska vi väl titta på, så kan jag berätta för er som är intresserade, att det landar på 180 nätter i husbilen i PR! Vi har ju några dagar kvar det här året, och kexet rullar faktiskt till Tandådalen imorgon, för en veckas skidåkning, eller åtminstone, frisk luft, får väl se hur knäna tycker om att skida...Finaste barnbarnet har vuxit så mycket sedan han fyllde två i våras, och lagom till jul fick han sin första riktiga klippning, dock inte på denna bilden!
Deras fina hus är nu färdigt, ja, det ska väl bli ett garage också, men dom bor fint därute nädtgårds med havet!

Hav ja, vi fick oss en ny pärla att besöka i våras, somras, höstas, Åsa camping, mellan Kungsbacka och Varberg, vi tyckte det var riktigt fint där, stranden, samhället, fint att cykla runt, finns många ställen att bada och se, vi vet också att man kan parkera med husbil, på en del ställen, men som våra kompisar säger, vi har blivit bekväma:)


Där låg vi på stranden i slutet av september, helt otroligt skönt och fint!

Annars har väl ni som hängt med oss i år, sett att vi gärna är i Varberg...Lite fler bilder från Varberg och även Bua, som är fint när som!
Vad tar vi med oss från årets semester?


Campingen med läget i Salzburg!


Den lilla auto kampen i södra Kroatien!


Det väldigt fina Montenegro, som vi behöver se mer av!


Kontrasternas Albanien, som vi definitivt behöver besöka igen, fast gärna med sällskap!Tycker nog att den sista bilden säger: GREKLAND 💙🇬🇷!!!

Som sagt, mycket husbil har det varit och mer blir det som sagt, imorgon åker vi iväg för att få se snö, behovet är stort att få se lite ljusare dagar, så med det rundar jag av med en bild från fjällen, och önskar er alla ett Gott Nytt År, och för oss som rullar på vägarna med våra husbilar, önskar vi givetvis ett Gott Nytt Husbilsår🎉🎉🎉På återhörande AEL

6 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder från omväxlande miljöer! Önskar god fortsättning och gott nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja det blev lite blandad kompott, precis som det ju varit i år! Önskar er ett väldigt gott slut och ett himla bra 2017 freedomtravel😃

   Radera
 2. Kul att gå del av din sammanfattning av 2016. Ha ett bra 2017!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Ha det bra på GC och ta hand om er, så Ellen får ut och åka när ni kommer hem!

   Radera
 3. Kul med en tillbakabild på året. Montenegro & Grekland skulle jag också vilja besöka med husbil. Gott nytt resår och njut av husbilslivet!

  SvaraRadera
 4. Oj, nu läser jag i fatt alla andras bloggar och glömmer min egen! Ja det är fina länder allihopa därnere, och vi får väl se hur det blir i sommar!

  SvaraRadera