torsdag 23 februari 2017

Throw back thursday as they say....

Tänkte bara leta lite på en dator jag hittade om det finns några roliga bilder från något år tillbaka, let,s go!En solnedgång i Råå hamn hittade vi där!

Hur har ni det annars så här en torsdag? Själv ser jag som sagt var ljuset, och imorgon fyller älsk år, så då får vi hitta på något roligt:)Ett fint hus vi såg på strandpromenaden i Råå, det är väldigt fint där, och man cyklar lätt mellan Råå och Helsingborg, även bort till Rydebäck där vi har en favoritkrog, Tegel!Undrar var vi hamnat här? Jo, just det, det är utsikten på Billingen över Skövde, vi har en liten tanke att kanske åka dit imorgon med det rullande motorhemmet, men snön har väl försvunnit i spåren nu, men det finns ju annat att göra...Helst skulle vi ju vilja åka hit! Vemdalen i hela sin prakt! Det vore mumma det, förhoppningsvis blir vi kanske lite lediga längre fram, och kan då åka lite längre, för det ska ju vara snö när det är vinter!Men mest längtar vi nog efter sol och bad, och gärna här, på Lefkas med sitt turkosa vatten, höga vågor(inget för mig!) och härliga stränder!

Nu ska jag snart arbeta, idag blir det hundvakt och imorgon Hebbe-vakt, det rullar på och livet känns lite lättare den här veckan, får se vad helgen har att erbjuda, att det blir en tur med kexet kan jag väl nästan lova:)Avslutar det hela med en solnedgång, den här gången från Palouki i Grekland, ha en fin avslutning på veckan och trevlig helg alla!
På återhörande, AEL

6 kommentarer:

 1. Gratta älsklingen din från oss
  💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

  SvaraRadera
 2. Fina bilder! Trevlig helg till er, själva har vi fullt upp hemmaplan så ingen tur med bobilen denna helgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi syns säkert fram i vår☀

   Radera
 3. Härliga solbilder! Nu börjar det faktiskt bli ljusare utomhus också :) Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, nu ser man ljuset i tunneln!

   Radera