måndag 6 juli 2020

Sommar 2020

Sommaren är inte som vanligt, men tiden går och här på fina ön har vi nu gått tillbaka till fulltime på jobbet, våra konfirmandläger rullar på och det fungerar väldigt bra! Det känns som att folk vill ha semester och samtidigt vill ta ansvar och det känns skönt för oss som jobbar på hotell/restaurang, för det är inte lätt att säga till om att tänka på avstånd och distans.
Många är ju ute och åker härhemma i Sverige med sina husbilar och vi får se många fina bilder från hela Sverige, we like!
Tänkte att jag också skulle bidra med lite från våra fixarresor i våras, vi har ju haft en del renovering på det rullande hemmet, två skador på bakstammen har renoverats, vi har beställt och sedan hämtat ny madrass hos svensk madrassdesign, så två resor dit, och det första vi gjorde när vi kom hem i februari, var ju att få ett stenskott, så man kan nog säga att kexet är som ny🚍 så nu rullar vi 14000 mil till!!!

Många bilder blir det, helt utan rangordning...
Många favoriter bland bilderna...
Vi har ju haft medelhavsvärme, men nu verkar lågtrycken parkerat här hos oss, det värsta är blåsten, nu hoppas vi på bättring snart och att alla får en fin fortsatt varm och skön sommar, för än är den inte slut, ta hand om varandra därute❤️
Och ni som rullar🚍, rulla lugnt, så ses vi på vägarna om några månader!
På återhörande, AEL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar