måndag 27 februari 2012

Dagarna går, och

nu är det snart mars!!

Ja förra veckan avslutades med en idiotresa fram och tillbaka till Malmö för att tömma och städa en studentlägenhet, tur att den bara var på 25 kvadratmeter!
Annars så går dagarna ut på att få mannen att bli bättre, tar lite tid, ni vet, karlar...Fast jag vet att han har ont, väldigt ont, men han fick lite mer smärtdstillande i fredags, och idag har han tagit bort stygnen, eller hajbettet! Det var klämmor på utsidan, de ser inte så roliga ut kan jag tala om, har också haft såna!

Till helgen kanske det blir en liten tur fast kanske bara med personbil och ett hotell nånstans, vi får se vad den här kvinnan hittar, fast först ska vi arbeta utav h - te, idag var det inte roligt när personalen uteblev, och Anette fick ta hand om en avtackning på Chalmers själv, sprang som en liten blå, så hade jag ont i knät innan, så är det etter värre nu...

Helst av allt skulle jag vilja att det blir strålande sol, och jag kan sitta bredvid Vasalopps-spåret och heja på söndag!!
Men så roligt ska vi inte ha det, det blir väl en resa till mörkaste småland, och en förlust för K:s herrar, som faktiskt vann hemma i lördags - bra gjort!!

Den store är på väg hem, men innan de kommer hem från thai-landet, så ska vi besikta deras bil, hoppas det går bra...

Inga bilder idag, orkar inte leta reda på några, ha en bra fortsättning på veckan, på återhörande, AEL

1 kommentar:

  1. Nu får du ta det lite lugnt oxå.. det räcker med en sjuk..Vill ha er friska..
    Kramar från oss

    SvaraRadera