onsdag 9 januari 2013

2013,

det känns ovant att skriva, och eftersom vi, eller rättare sagt jag och den lille fortfarande är lediga, så har jag inte ens öppnat almanackan, jag har inte ens en!!!
Som sagt så tillbringades ledigheten i Härjedalsfjällen,Tänndalen och Hamra för att vara mer exakt! Det var ju inte så där väldigt bra väder, men vi åkte skidor två dagar, och nej knäna pallade inte, så tredje dagen var vi bara ute och promenerade ett par kilometer, så det kändes ju då också att man rört på sig!! Nyårsafton tillbringade vi med trerätters i det rullande motorhemmet, gick ut på tolvslaget och skålade med grannarna på campingen, och tittade på alla raketer, det känns som om förra året gick fort, herregud, ja jag vet vad som händer i år, och alla tjatar men än så länge är jag på rätt sida om strecket!!!
Eftersom vi blev lite rastlösa och vädret inte var det bästa, ena natten blåste det så mycket så hela bilen skakade och jag sov inte många minuter! Då bestämde vi oss för att åka ner till Sälen och Tandådalen, sagt och gjort, vi åkte över fjället och det var verkligen vintervägar, men det gick bra, och vi fick väl en sådär plats på CC:s camping, men vi har däremot aldrig sett så många husbilar där, så det var fullt kan man säga! Vädret var inte bättre där, jo det blåste inte, så det blev promenader och herrn i bilen åkte längdskidor. Vi skulle ju åka förbi mina släktingar i Siljansnäs och hämta lite arvegods, men inte kom jag ihåg att den var så stor!! Så den får vi ta när vi är lätt lastade eller kör vanlig bil!!
Så här fint var det igårmorse när vi vaknade i Siljansnäs! Typiskt att man var tvungen att åka hem!! Men vi har haft en skön ledighet och nu väntar ett nytt år med allt vad det innebär, och du Aila, vi funderar på Göta Kanal i olika etapper, vad tycks om det??? Ha en fortsatt arbetssam vecka, trevlig helg och på återhörande, AEL

1 kommentar:

  1. Göta kanal i etapper låter intressant.. Hur tänkte ni/vi göra då?
    Kul att ni planerar att komma nästa månad...
    Vi får höras snart..
    Kramis

    SvaraRadera