lördag 26 januari 2013

Liket lever,

det har nu gått fyra veckor på det nya året, och jag känner mig som en 50-åring snart! Ja just det, men inte än på sju månader mina vänner... Nej, det är verkligen tomt i huvudet på både nya kreativa tankar och uppslag som gör livet roligare! Tur man ska ut och åka snart och få träffa lite folk, som har samma intresse som oss, längtar!
Hit kan man åka längre fram i vår, Solviks husbilsplatser, de har byggt ut, så nu finns det en hel massa platser uppe på berget! Utsikten är fenomenal, och även om det för det mesta blåser där, så är det härligt att få åka ner till Smögen-bryggan och köpa räkor och sedan åka tillbaka till berget och glufsa i sig dom!!!
En annan favorit, som vi får vara glada över även i vår, Marstrand, hoppas verkligen den lilla pärlan får vara kvar för oss fri-campande husbilister!! Och restaurangen på det nya Havshotellet är bra, verkligen bra!
Ytterligare en favorit i repris, Lysekil givetvis, får se om vi inte ska ta och åka dit någon helg nu som kommer, eller om vi ska planera för sportlov, den som lever får se, men att vi är bokade den 16-17 i Stockholm, det är klart! Tur att man kan skriva av sig lite och få visa lite goa bilder, vädret har varit kallt kan man säga här i Götet, men nu verkar det som om det ska bli värmebölja... Det gör inte så mycket, för nu ska vi sätta oss på träningscykeln, det blir kanske bikini på sportlovet... Ha en fortsatt trevlig helg, med påföljande arbetssam vecka, på återhörande AEL

3 kommentarer:

  1. Solvik måste vi komma till med er. Det ser så fint ut... Lycka till nu med lottningen i morgon.. Hoppas nån av oss vinner biljetterna. Längtar tills vi får fylla på kontot med mys med er... Kramar från oss till er...

    SvaraRadera
  2. Ojdå, nu blev det visst lite fel, blir så när den lille har samma dator som mig...men andemeningen är densamma!!! Och självklart vinner vi imorgon!!!

    SvaraRadera