måndag 22 april 2013

Jag skulle ju inte titta,

men nu gjorde jag det i alla fall och då förlorade dom givetvis!
Annars var det en väldigt kompakt husbilshelg kan man säga..Vi kom inte iväg förrän kvart i två i fredagsnatt...
Tur att vi vaknade till en underbar vy!!!

Men sen satte vi fart över till andra kusten på vårt avlånga land, det blev Tosteberga hamn utanför Kristianstad, en hel del huisbilar var det där, och vi fick hjälp att hitta en plats att stå på!
Och utsikten var inte sämre där, fast jag fuskade lite när jag tog den här bilden, det är inte vår husbil utan den som stod framför oss och som hade havsutsikt...

Sedan var det ju dags att titta på matchen, dom stora sönerna spelar ju i samma lag, och nu det sista har båda två fått ganska mycket speltid, så här bjuder jag på en bild där båda bröderna är på varsin kant!

Sådärja, sedan hade vi ett uppdrag till, som visserligen gjorde vår resa 15 mil längre, men vad gör man inte för goda vänners skull! Vi åkte således ner till Simrishamn och tittade på campingen där, och det var fint, så där har vi bokat två platser till midsommar!!
så här såg det ut
där har vi stranden mot stan, dvs Simrishamn,det kan nog bli en höjdare...

Nu ska vi fortsätta arbeta den här veckan, men jag får åtminstone en lugn helg, den lille är på läger, så hans mamma får göra precis vad hon vill, eftersom hans pappa ska jobba...

På återhörande,AEL

1 kommentar:

  1. Campingen ser jättefin ut.. Smygtittat på den idag... 59 kvar... Kramar

    SvaraRadera