tisdag 13 maj 2014

BABY-LYCKA och vår,

äntligen har vi fått vår, snart kommer värmen tillbaka säger dom!

En som verkligen kommit är barnbarnet Herbert,Visst är han go!
Växer så det knakar, och det verkar som hela familjen mår bra, precis som det ska va!

Vad har hänt sen sist då? Jo vi var en trevlig helg uti Falkenberg på Hansagårds camping tillsammans med stockholmarna, nice, mycket nice, skrattar aldrig så mycket som när vi träffas!

Veckan efter var en jobbig vecka, dvs, mycket att göra, det gjorde så att jag i fredags var helt slut och förkylningen från hell kom som ett brev på posten! Därför valde vi att ställa det rullande motorhemmet ute på Öckerö, så att den jobbande maken kunde åka emellan, och det fick han göra, glömde ju väskan med både kläder och medicin, vi var riktigt fina på fredagskvällen med badshorts och träningskläder på oss!! Det enda som fanns att ta på sig i bilen efter duschen, jaja tur i oturen att jag var sjuk så ingen behövde se eller träffa mig!Innan vi åkte ut med det rullande motorhemmet, hade vi gjort lite vårfint därhemma på trappan, köpte även tomatplantor till växthuset, vi får väl se om dom överlever...Utsikten i Öckerö HamnSolnedgång blev det också minsann...Till och med så att man känner sig som på playan!!!Det blev natt och regnet kom...Lite måste man ju planera inför resan som börjar om 30 dagar!!!

Sist men inte minst, jo, det är han ju, Herbert, paltkoma kallar hans kära far detta kort för, antagligen en mätt kille, och så gullig, snart får vi ses igen, för nu är farmor snart på benen igen!

Ha en arbetssam vecka, trevlig helg och på återhörande, AEL

1 kommentar:

  1. Åh vad fin han är lille Henne... Krya på dej nu...
    Kramar

    SvaraRadera