tisdag 27 maj 2014

Sommarvärme,

och vi njuter! Det gör barnbarnet Hebbe med!Han är för go...

För två veckor sedan kom vi iväg men det rullande motorhemmet, tom den lille följde med Det blev Bua Hamn, och en otrolig fin kväll.Tröttnar aldrig på den vyn...

På lördagmorgon åkte vi in till Varberg, och fick faktiskt en plats i hamnen, och vädret var ju underbart,

Det blev bara en runda på stan, det var så rogivande att sitta och titta på alla båtar, och bilar som kör raggarsvängen, det blev en sen kväll ute, nästan så vi sov i stolarna!

På söndagen tog vi oss en sväng förbi landet, dvs svärföräldrarnas sommarstuga, det är fint där nu, nästan så man kan tänka sig att vara där istället för att kuska runt med det rullande motorhemmet...kära maken klippte gräset, det tog 1½-timme, så sen var han botad!!!Underbart är det, men vi behåller nog kexet!

Helgen som nyss var, åkte vi själva till Apelviken utanför Varberg, och ställde oss på en parkering(vi slapp betala, kom aldrig någon och ville ha betalt, så där hade vi tur...),käkade gott på restaurangen som ligger nästgårds, och vilken ljum kväll det var!
Dagen efter ställde vi kosan mot Halmstad och vi tittade runt lite, men ställde oss i småbåtshamnen, där dom har en liten ställplats, passade oss perfekt!Man ser husbilarna bakom alla master!Fin utsikt där med!

Vi har stripat vår bil med två nya dekaler, ni ser vad dom föreställer eller hur? Det blev en liten på sidan och en större på basidan, det kommer bli ännu bättre när vi fått ny stor lucka, utan dekal på! Nöjda är vi i alla fall, ska bara hitta en liten flagga eller text också, så blir det perfekt.Det lilla, med en njutande husbilsfantast framför!Det stora...

På vägen hem i söndags stannade vi strax söder om Falkenberg och kände på vattnet...

Det var skönare att sitta i solstolen! Men om tre veckor då ska jag bada, först i Italien, och en dag senare i Grekland, längtar!

Hade en försenad morsdag-middag igår, då lilla Hebbe med föräldrar kom,Här har jag tre av mina fem killar, fina...

En liten arbetsdag imorgon, sedan är det husbil för hela slanten hela helgen, årsmöte i HBK, träff, skaldjursfrossa, lite dans kanske, ha en fin avslutning på veckan och trevlig helg på er, på återhörande, AEL

2 kommentarer:

  1. Alltså, vilka stavfel, men ni fattar va?!!!

    SvaraRadera
  2. Nu är det inte långt kvar.... Fina dekaler... Vi kommer oxå med en men inte den... Får visa er i Grekland...
    Kramar

    SvaraRadera