måndag 31 oktober 2011

Helgen som

var: det blev fredagsmys, och lördagsmys, fast stackars R fick ge sig ut i shoppinghetsen för att hitta den lilles present! Lönehelg säger ju allt!
Eftersom R jobbade halva söndagen så var det upp till oss här hemma att fixa till så att det blev fint till kalaset, men det gjorde den lille så glatt så, förväntansfull kan man säga...

R kom hem och vi gjorde det sista, de första gästerna var tidiga, men det gjorde inget, till slut var vi ett helt sällskap som tjoade och käkade gott, efter att den lille fått sina presenter, de uppskattades till fullo, och efter maten fick hans storebröder koppla in det nya spelet, och sedan var han borta...

Vi andra drack kaffe och tjatade vidare, vi är inte så många på R:s sida men när vi träffas är det skoj, det blir snart mer kalas, när hans båda systrar fyller år, fast den ena rymmer eftersom hon fyller jämt! Men det blir nog något ändå tror jag!

En skön helg, och nu tar vardagen vid igen, fast det är höstlov, och inte så stressigt på morgonen den här veckan, vi har lite sovmorgon, så nu ska jag väcka den lille, innan han far till fritids!

På återhörande, AEL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar