måndag 31 oktober 2011

Ibland undrar

man hur folk är funtade?

Som ni vet använder vi oss ofta av vårt rullande motorhem, dvs en husbil, det har genom åren blivit som ett gift för oss, och vi försöker komma iväg så ofta vi kan, ibland kör vi 60 mil ibland bara 3, men det är främst friheten att bara sätta sig i den och åka dit man vill, som lockar oss, sedan att det för vår del är den enda platsen som vi får vara ifred i, även om telefonen kan ringa ibland, det är en annan sak. Men konstaterat är att vi sover bättre, vi kommer bättre överens(förutom när vi ska läsa kartan eller lita på GPs:en), kort sagt det blir ett annat lugn när vi åker med bilen, och det har våra barn också fattat, men skam till sägandes så är det väl kanske bara den yngste som fullt ut har fattat, och som fortfarande åker med oss, att det är en vilopaus för mamma och pappa i husbilen.

Vad jag menar med rubriken? Vi är med i en husbilsklubb, och ibland blir man förundrad hur folk tycker och tänker om det minst triviala här i livet, och vilka diskussioner det kan bli om ingenting! Hemsidan är underbar, men sedan finns det folk som kan hårddra allt till det yttersta, utan att ta ansvar för det dom säger i slutändan! Vi har dock träffat en hel del trevliga människor genom den klubben, så vi fortsätter väl att vara medlemmar, men det vete sjutton om jag kan hålla tyst så länge till om alla dumheter folk skriver!

Nu är det faktiskt måndagkväll, becksvart eftersom det blev vintertid/normaltid igår, så snart är det väl dags att gå och lägga sig...

Hoppas att ni alla har en bra kväll, imorgon är det november och innan vi vet ordet av så är det december och jul!!

På återhörande AEL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar