söndag 6 november 2011

Ja det blev

inte riktigt som vi tänkt, men det blev bra ändå!
Vi packade det rullande motorhemmet i fredagseftermiddag, och kom iväg förhållandevis tidigt, dvs före fyra, vilket innnebar att vi slapp trafiken ganska bra söderut, sedan visade det sig att många var på väg ner till Malmö för att gå på Roxette konsert så då var det ju mycket trafik pga det!!

Vi närmade oss Malmö och visste inte riktigt var vi skulle parkera, det blev Limhamn och småbåtshamnen, som visserligen var stängd, men det gjorde inte oss så mycket vi klarar oss en dag utan ström om det inte är så kallt, och det var det inte! Så det blev en liten drink till Doobidoo och sedan en ceasarsallad med kyckling och gott vin till det, somnade gott i soffan efter det!!

Lördagen skulle vi tillbringa i Köpenhamn, tyvärr hade vi(jag)fått fel information, så Tivoli var ju stängt!!! det blev en promenad på Ströget med tusen andra turister och lördagslediga danskar, dvs det var kaos överallt, men Calle njöt och handlade strumpor på Disney-affären!!!

Sedan insåg vi ju att eftersom vi inte hittade någon bra plats att stå på, så var vi tvugna att åka tillbaka till Sverige, och då blev det Sveriges tråkigaste camping, den i Malmö!! Men Calle ville ha ström som funkade hela tiden, så han kunde spela på sitt nya playstation, och skam till sägandes ville vi nog också ha ström till allt så det var ingen dålig idé egentligen, men det bär emot att ta in på en så undermålig camping, när vi egentligen inte behöver. Fast det är skönt att kunna gå på toaletten, ha vatten att fylla på med och även tömma, så får den här gången fick det gå!!

Söndagen har gått i lugnets tecken, dvs vi tog det lugnt imorse checkade ut sent, och rullade lugnt mot Göteborg. Stannade i Mellbystrand för en fika, R doppade tårna i havet, men det var kallt!

Söndagkväll med handbollsmatch, Barud mot landslaget!!, god middag och roliga program på tv:n, snart sover jag...

Ny vecka imorgon, på återhörande AEL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar