måndag 14 november 2011


Ja vi kom iväg med det rullande motorhemmet på fredageftermiddag, stannade i Falkenberg i småbåtshamnen och tittade på tv och hade det skönt.
På lördag vaknar vi till en underbar dag, så efter att ha ätit frukost och tagit det lugnt, åker vi mot Båstad, där köper vi lite kaffebröd, och åker sedan sakta vidare mot Hovs hallar, där vi inte varit förut, mycket folk som promenerade på stranden och tittade på de "konst-iga" stenarna!

Vi valde att åka vidare, och stannade i småbåtshamnen i Torekov, där vi kokade kaffe och läste dagens tidning, innan vi fortsatte för att bestämma oss var vi skulle parkera för natten. Åkte ner till Vejbystrand, där vi inte heller varit förut, men där hade de dragit igång ett projekt för att utöka sin hamnbassäng, så det var inte så fin utsikt där, så vi åkte tillbaka till vårt favoritställe, Ranarp, och det är där bilden är ifrån, lördagkväll med fin solnedgång, och vi hade det verkligen mysigt i bilen.

Söndag vaknade vi till ett grått dis igen, så vi tog det väldigt lugnt, innan vi började åka hemåt igen. Handlade present till R:s syster och även hans far, för det var ju Fars dag igår!

Kom hem packade ur bilen och sedan var det dags att klä upp sig lite för att åka på kalas, alltid kul att vara hos A, vi får se om det blir något kalas för R:s andra syster om några veckor, när hon fyller jämt, fast hon är egentligen bortrest, så vi får väl överraska henne på natten!

Ja de kära sönerna lyckades inte vinna sina matcher i helgen heller, så nu vete sjutton om den stora tänker fortsätta efter nyår, kan tro att han är lite less, men va faan, det är bara att bryta ihop och komma igen!!

Ny vecka, nya åtaganden, på återhörande AEL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar