onsdag 21 mars 2012

Jag tror inte på vädret...

så jag har inte bytt till någon vårjacka än!
Jahaja, vad ska man säga, den store har haft både sin bästa och värsta vecka, hans kära fru nyopererad, får spela på M9 och gör flera mål, blir tom vinnare i deras interna målliga, MEN, de klarar sig inte kvar, utan "bästa" kompisarna väljer att spela en plattmatch, så då går ett annat lag till kval, nästan så man tycker det vore rätt åt dom om de förlorade!!!

Våra vänner i storstaden lyckas få katalysatorn bortkapad en gång till på mindre än ett halvår!!!
Snacka om dålig uppställningsplats, de var inte ensamma om eländet heller!! Hoppas nu att de kan få till den så vi kan träffas om några veckor, dvs, vi ska ut och åka med våra rullande motorhem, det ni!

Här på hemmafronten så går det så sakteliga mot bättre tider för den käre mannen, han är fortfarande halvt sjukskriven till påsk,får se om vi kan åka nånstans då, några dagar i alla fall vore skönt, synd bara på den lille som har påsklov veckan efter och vi måste jobba, kanske läge för mamma att få ont nånstans(har ju inte det i vanliga fall...jo så var det ju)så får storebror jobba lite, han behöver pengar har jag hört..

Det blir nog en liten tripp till landet i helgen, härligt att få bada äkta vedeldad bastu, en kall till det, gärna några goa körvar som grillat till sig på värmen, det är mumma det!!

Hittar ingen rolig bild idag, utan tänker vårdagjämning, och att nu blir det bara ljusare, härligt!

På återhörande, AEL

1 kommentar:

  1. Bilen är fixad, nu på måndag blir hon servad, sen är vi redo för utflykt med er.
    På måndag kör vi henne till hennes nya uppställning. I en maskinhall på en hästgård.
    Hälsa männen från oss... Kram

    SvaraRadera