söndag 4 mars 2012

Tillbaka igen,

var tvungen att kolla ett matchresultat från den stores match, och man kan ju säga så här, det var tur att vi inte åkte till Alstermo, storstryk!!!
Får se om vi kanske åker med och stöttar på fredag istället, det kan de behöva...

Den kära mannen blir bättre, nu behöver vi hitta ett ryggskydd eller nåt som gör att han kan röra sig utan att bli skrämd varje gång någon kommer nära honom, iom att det gör ont bara man rör honom!

Den store kom hem från thai-landet, så nu behöver jag inte fundera så mycket på det! Mellansonen har faktiskt arbetat hela förra veckan, yes!

Den lille har haft en skön helg med sina kompisar, och vi sitter nu hemma och laddar för en arbetsvecka, ja den kära mannen ska jobba på halvfart har han sagt, vi får se hur det går...

Det händer en massa runt om i världen, men just nu orkar jag inte ta in, tågolyckor i Polen, tromboner i USA, vad som händer i EU, ja det räcker med lilla Sverige och galningarna i Malmö, är så glad att mellansonen är tillbaka från det stället!

Vi funderar istället på var och hur vi ska åka, använda det rullande motorhemmet i vår, var faktiskt på den STORA husbilaffären idag, och tittade på en bil som vi gärna vill ha, men idag insåg jag att det fattas lite på den, och att en annan modell av samma märke skulle vara bättre, att man aldrig är nöjd! Vi får se vad de svarar på vårt mail om intresse på den, om vi får något för den vi har, så kan det kanske bli affär ändå, men bara kanske...

Skänker ett stort tack till min kusin som i fredags påminde mig om att vår farfar/morfar skulle ha blivit 95 år om han levt!!! Det var som att skruva på en kran, tårarna flödade på mig, men jag har bara roliga och glada minnen av min farfar, och jag hoppas att han och min farmor sitter däruppe och tar en sherry eller två!

Ha en bra avslutning på helgen, och en bra start på veckan som kommer, på återhörande, AEL

1 kommentar: